Als camjo (camerajournalist) maakte Kristiaan Asscheman een aantal reportages voor de social-mediakanalen van ProRail. Een camjo opereert in zijn/haar eentje en kan daardoor op een laagdrempelige manier contact maken. Hierdoor ontstaan vaak de mooiste en meest persoonlijke verhalen.

Spoor opa Piet is een aflevering uit de serie 'Spoorfamilies'. Samen met Piet maken we een reis door de tijd.

Opdrachtgever: Big Shots/ProRail

De architect van het nieuwe Utrecht Centraal neemt ons mee om alles te vertellen over zijn creatie.

Matthias de spoorfanaat is gek op alles wat met het spoor te maken heeft. Wij zochten hem thuis op en gingen een dagje met hem op pad.

Voor de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) bezochten we mensen die naast het spoor in Delft wonen. In die periode werd er volop gebouwd. Zonder dat het gepland was, kwamen we terug met een aantal mooie persoonlijke verhalen.

Ook bij ProRail wordt er aandacht besteed aan Valentijnsdag. Dit gedicht, geschreven door Ellen Deckwitz, wordt voorgedragen door ProRailers.

Stations zijn soms bijna een entiteit op zichzelf. Miljoenen mensen reizen elke dag van A naar B, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. In deze twee video's proberen we de sfeer van stations te vangen. De eerste video gaat over Amsterdam Centraal in de nacht, de tweede over een winters Woerden.